Atelierul “Meșterul Tâmplar” este o întreprindere socială care oferă clienților produse decorative din lemn, obiecte de design, care se pot realiza în serii mici sau unicat, dar și produse terapeutice și educative pentru copii sau persoane cu dizabilități realizate în serie mare.

Specialiștii din domeniul psihologiei, asistenței logopedice, psihopedagogiei, stimulării senzoriale, asistenței sociale pot găsi aici materiale terapeutice sau didactice sau chiar apela la soluții croite exact pe nevoile lor.

Companiile interesate în egală măsura de cadouri pentru clienți și parteneri dar și de acțiuni utilile în calitate de cetățeni responsabili în comunitate și, în egală măsură, ONG-urile sau alte întreprinderi sociale, pot colabora și încheia contracte și parteneriate cu Atelierul “Meșterul Tâmplar”.

Produsele realizate în atelier sunt prima opțiune pentru grădinițe, clinici private, cabinete medicale, instituții publice, private și ONG-uri din România, care le pot folosi în scopuri terapeutice sau educative și, nu în ultimul rând, le pot alege pentru design-ul deosebit.

Date contact:
Șos. București-Urziceni nr 133, Et. 1, Corp C1, Afumați, Ilfov
Tel: 0734-MESTER ( 0734-637837) sau 0731.21.31.31
Email contact@mesterultamplar.ro
Website: www.mesterultamplar.ro
Program de funcționare: Luni – Vineri, 8.00 – 16.00