Centrul educațional pentru copiii isteți Smart Kids vine în întâmpinarea părinților ocupați, care își doresc pentru copiii lor un program educațional complex, complementar educației formale.
Grădinița oferă servicii personalizate copiilor care necesită un grad mai mare de atenție. Serviciile educative complexe conțin, pe lângă activități de bază în formare, și servicii psihologice specifice: logopedie, consiliere psihologică pentru copii, consiliere psihologică pentru părinți și aparținători.

Misiunea centrului este aceea de a deschide copiilor drumul către succes și adaptare socială prin formarea unei personalități armonioase în concordanță cu evoluția societății, utilizând metode și mijloace educaționale moderne, asigurând cadre didactice foarte bine pregătite și un mediu ambiant favorabil.

Centrul educațional oferă copiilor un mediu în care siguranța, încurajarea exprimării creative, confortul emoțional și dezvoltarea lor armonioasă sunt primordiale. Într-o atmosferă caldă și relaxată, dar dinamică și stimulativă, bazată pe înțelegere și respect reciproc, copiii vor experimenta practici de învățare care stimulează curiozitatea și creativitatea.

Aceste experiențe sunt astfel concepute încât să permită fiecărui copil să își descopere identitatea proprie, să-și dezvolte o imagine de sine pozitivă și să devină independent și responsabil. Într-un cadru de poveste, copiii își vor putea dezvolta împreună arta de a asculta, de a comunica, capacitatea de a empatiza, de a depăși conflictele și de a dezvolta relații pozitive, bazate pe încredere și respect reciproc.

La “Centrul Educațional pentru copiii isteți Smart Kids” ne dorim să dezvoltăm potențialul nativ al fiecărui copil prin intermediul activităților educative diversificate și utilizarea unor metode și materiale didactice moderne.

Date contact:
Intrarea Docherilor, Nr. 3, Sector 2, București
Tel: +40 786 542 123
E-mail: contact@copilcuminte.ro
Website: www.copilcuminte.ro
Program: Luni -Vineri, orar: 8-19