Spălătoria auto Car Care este un concept inovativ de întreprindere socială, care vine în întâmpinarea celor care își doresc cele mai bune servicii pentru propria mașină, dar și să ofere sprijin persoanelor din grupurile vulnerabile.

Șoferii pot opta pentru servicii de spălat auto interior și exterior, spălarea tapițeriei, precum și pentru servicii de detailing auto: degresat, cerat, polisat. În timpul în care mașina este tratată cu cele mai bune produse, de la cei mai buni furnizori din domeniu, clienții pot servi cafea, ceai sau răcoritoare, în spațiul amenajat special pentru acest lucru.

Ce face specială această spălătorie este faptul că în echipa care lucrează zi de zi pentru a face mașinile frumoase se află persoane aparținând grupurilor vulnerabile (persoane cu dizabilități, persoane care au abandonat școala, persoane care provin din familii cu mai mult de doi copii sau monoparentale, persoane de etnie romă). Așadar, cei care aleg să își spele mașina la Spălătoria Car Care, nu optează doar pentru servicii de calitate, ci fac și o faptă bună pentru comunitate.

Date de contact:
Strada Regenerării, nr. 9-11, Sector 3, București
Telefon: 0770470224
E-mail: spalatoriacarcare@gmail.com
Program: Luni – Vineri, orar: 9 – 19; Sâmbăta: 9 – 16